日本農芸化学会 2024年度大会プログラム検索

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キーワード:texture の検索結果

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2B1p09
2024/03/25 15:26
B1
真空焼成がパン品質に与える影響解析
Analysis of the effect of vacuum baking on bread quality
○古澤 駿1、小野 航2、岡 大貴3、伊賀 大八4、井上 好文4、野口 智弘2
○Shun FURUSAWA1, Wataru ONO2, Daiki OKA3, Daihachi IGA4, Yoshihumi INOUE4, Tomohiro NOGUCHI2
1東京農大院・農化、2東京農大応生・食加技セ、3東京農大応生・農化、4日本パン技研
1Dept. Agric. Chem., Grad. Sch., Tokyo Univ. Agric., 2FPC, Fac. Appl. Biosci., Tokyo Univ. Agric., 3Dept. Agric. Chem., Fac. Appl. Biosci. Tokyo Univ. Agric., 4JIB
2B1p10
2024/03/25 15:37
B1
食感設計に加熱を多目的で取り込んだフード3Dプリント
Food 3D printing with versatile incorporation of heating in food texture design

○島田 勇輝、武政 誠
○YUKI SHIMADA, MAKOTO TAKEMASA
東京電機大院理
Tokyo Denki Univ
2B2a08
2024/03/25 10:55
B2
食感評価を目的としたエビ圧縮時の圧力分布の調査
Effect of stress distribution on shrimp texture during compression
○梅谷 華奈、井上 竜一
○Kana UMETANI, Ryuichi INOUE
(公財)東洋食品研究所
Toyo Institute of Food Technology
2B2p03
2024/03/25 14:12
B2
望む食感を与える食品構造設計に向けた3Dプリント食品の自動食感評価法開発
Development of automated food texture measurement system of 3D printed food toward establishing design guideline of desired food texture
○金子 瑠晟、武政 誠
○Ryusei KANEKO, Makoto TAKEMASA
東京電機大理工
Tokyo Denki Univ.
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