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キーワード:flavor の検索結果

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1B02-06
2023/03/14 09:30
ミーティングルーム B
共ゲノム編集による清酒醸造に有用な黄麴菌株の育種
Breeding of useful A. oryzae strains for sake brewing by Co-genome editing
○木ノ上 隆太1,2、織田 健2、島本 和美2、林 梨咲2、赤松 史一2、藤田 晃子2、赤尾 健1,2
○Ryuta KINOUE1,2, Ken ODA2, Kazumi SHIMAMOTO2, Risa HAYASHI2, Fumikazu AKAMATSU2, Akiko FUJITA2, Takeshi AKAO1,2
1広大院統合生命、2酒類総合研究所
1Hiroshima Univ., 2NRIB
1C05-08
2023/03/14 11:00
ミーティングルーム C
フードミクスを適応したチーズ分離乳酸菌添加模擬的熟成チーズの風味・呈味成分評価
Evaluation of flavor components during cheese-ripening with single isolate lactic acid bacteria adapting a foodomics approach
○藤原 あみ、佐藤 実穂、海野 良輔、石川 森夫、鈴木 敏弘
○Ami FUJIWARA, Minori SATO, Ryosuke UNNO, Morio ISHIKAWA, Toshihiro SUZUKI
東農大院応生醸造
Grad. Sch. Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. of Agric.
2H09-05
2023/03/15 14:30
ミーティングルーム H
大麦の穀皮が麦茶品質に及ぼす影響
Effect of the husk on the quality and constitutions of roasted barley tea
○神山 紀子
○Noriko Kohyama
農研機構食品研
NARO NFRI
2H09-06
2023/03/15 14:30
ミーティングルーム H
酵素を利用した植物性食品のオフフレーバーのマスキング技術の開発
Development of masking method of off-flavor in plant-based food products with food-grade enzyme
○馬場 美聡1、平野 啓太1、佐藤 幸秀2、高山 宗幸2、齋藤 努1
○Misato Baba1, Keita Hirano1, Yukihide Sato2, Hiroyuki Takayama2, Tsutomu Saito1
1不二製油グループ本社株式会社、2天野エンザイム株式会社
1Fuji Oil Holdings Inc., 2Amano Enzyme Inc.
3H04-06
2023/03/16 10:30
ミーティングルーム H
ハーブ香気の劣化抑制に対するロスマリン酸と各種抗酸化物の相乗効果の評価
Evaluation of Synergistic Effects of Rosmarinic Acid and Antioxidants on Inhibition of Aroma Degradation of herbs
○太田 香穂1,3、澤岻 沙也加1、丸石 優紀2、宮野 敬之3、小林 弘司2、石川 洋哉2
○Kaho Ohta1,3, Sayaka Takushi1, Yuki Maruishi2, Takayuki Miyano3, Hiroshi Kobayashi2, Hiroya Ishikawa2
1福岡女子大院、2福岡女子大、3株式会社 クマモト敬和
1Grad. School Health & Environ. Sci., Fukuoka Women’s Univ., 2Fukuoka women’s Univ., 3Kumamoto KEIWA
3H04-08
2023/03/16 10:30
ミーティングルーム H
Flavor components and retronasal olfaction profiles of simulated adulterated Okinawan non-centrifugal cane sugar
○Yonathan ASIKIN1, Yuki NAKAZA1, Eito TSUCHIDA2, Hirotaka KANEDA3, Kensaku TAKARA1, Koji WADA1
1Faculty of Agriculture, University of the Ryukyus, 2Regional Agricultural System Section, Okinawa Prefectural Agricultural Research Center, 3Faculty of Life Science, Kyushu Sangyo University
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